نقش مدیریتی مقام معظم رهبری در مواجهه با فتنه؛ قسمت دوم
سناریوی دیگر تشکیک در سلامت انتخابات بود. این سناریو همواره در آستانه برگزاری انتخابات، ترجیحا از سوی محافل و رسانه های خارجی و معاندان نظام دنبال می شد. اما برای اولین بار کمیته ای با عنوان "کمیته صیانت آراء" تشکیل شد. این کمیته که بدیلی برای شورای نگهبان تلقی شد و از سوی این شورا نیز غیر قانونی اعلام گردید، با توجه به ترکیب آن، نشان از عمق هماهنگیهای اولیه برای انتخابات 88 داشت.
اظهارات آیت الله هاشمی رفسنجانی در مورد سلامت انتخابات، تا حدی غیر منتظره بود. وی در مراسم سیامین سالگرد قانونگذاری در مجلس شورای اسلامی، گفت: "مردم هیچ گاه ضد انقلاب نمیشوند و اگر احساس کنند، رای شان جور دیگری خوانده میشود و تاثیرگذار نیست و نیز احساس کنند نمیتوانند نقش خود را به خوبی در جامعه ایفا کنند، حضورشان ضعیف میشود."
رفتار رهبری در قبال سناریوی تشکیک در سلامت انتخابات
رهبر معظم انقلاب اسلامی به طور جد از همان ابتدا در برابر این تشکیک و فضاسازی ایستادند و با بیانات روشنگرانه نسبت به روند انتخابات در کشور و وضعیت سلامت آن، فرمودند: انتخابات به فضل الهی و به حول و قوهی الهی انتخابات سالمی است. من میبینم بعضیها در انتخاباتی که دو سه ماه دیگر انجام خواهد گرفت، از حالا شروع کردهاند به خدشه کردن. این چه منطقی است؟ این چه فکری است؟ این چه انصافی است؟ این همه انتخابات در طول این سی سال انجام گرفته است - در حدود سی انتخابات - مسئولان وقت در هر دورهای رسماً متعهد شدهاند و صحت انتخابات را تضمین کردهاند، و انتخابات صحیح بوده است؛ چرا بیخود خدشه میکنند، مردم را متزلزل میکنند، تردید ایجاد میکنند؟ که البته در ذهن مردم عزیز ما با این حرفها تردید ایجاد نخواهد شد.»
ادامه مطلب...
کلمات کلیدی : نقش مدیریتی مقام معظم رهبری در مواجهه با فتنه؛ قسمت دوم