دی 89 - رهپویان
سفارش تبلیغ

اگر نامه هاشمی نبود...!

12 تشکل دانشجویی با صدور بیانیه‌ای مشترک نسبت به انتشار مطلبی در پایگاه اینترنتی وابسته به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی واکنش نشان دادند.
به گزارش فارس، متن بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان 12 دانشگاه کشور به شرح ذیل است:
امروز مطلبی در پایگاه‌ اینترنتی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی منتشر شد تا شاید به زعم مدیران این سایت "کج‌راهه‌ "ای در اذهان عمومی جامعه و تحلیلگران درباره نقش ایشان در ایجاد و تقویت جریان فتنه فراهم آید.
نگاهی به این مطلب که با عنوان "اگر نامه هاشمی نبود " منتشر شده،‌ بیانگر آن است که دست‌اندرکاران این سایت کوشیده‌اند با عبور از "حوادث پس از انتخابات " و به کارگیری تاکتیک " فرار به جلو " این‌گونه القا کنند که نامه‌نگاری آقای هاشمی رفسنجانی نوعی آینده‌نگری نسبت به عملکرد دولت دهم بوده است! در حالی که به اعتقاد قاطبه کارشناسان و تحلیلگران سیاسی انتشار این نامه، زمینه سو‌استفاده بیگانگان، معاندان و فتنه‌گران را برای ایجاد ناامنی و آشوب در ایران اسلامی فراهم کرد.

ادامه مطلب...

کلمات کلیدی :

Share |
-----------------------------------------------------------------------------------------------

9 دی دفن فتنه

 



کلمات کلیدی : 9 دی دفن فتنه
Share |
-----------------------------------------------------------------------------------------------

قصه 9دی پس از سال ها...

... آره عزیزم! یکی بود یکی نبود. زیر گنبد کبود هیچکس نبود. سال 88، خردادماه، 22 خرداد که انتخابات برگزار شد و مردمی از جنس مردم انتخاب شد. مردی که اهل ریخت و پاش نبود و با کسی تعارف نداشت، اونی که  در روز 18 ساعت کار می کرد و فقط به خدمت به مردم فکر می کرد. چون مردم خیلی دوستش داشتند خیلی از مردم بهش رأی دادن و او دوباره رئیس جمهور شد.

اما بعضی از حسودا که قبلاً مردم فکر می کردن اونا آدم خوب و انقلابی اند یه دفعه حسودی کردن و کارها و حرفایی زندن که همه تعجب کردن. اونا گفتن تو انتخابات تقلب شده و باید حقمون رو بگیریم. اکثر مردم حرفاشون رو قبول نکردن و بهش محل نذاشتن؛ ولی اونا مردم رو گول زدن و به مردم گفتن بیایید تو خیابونا. وقتی بعضی ها که گول خورده بودند اومدن اونا کارهایی کردند که نشون میداد تقلب و انتخابات بهونس؛ برا همین هم هر چی اونا بیشتر اصرار می کردن مردم بیشتر ازشون بدشون می اومد. چون دشمنان و آدم بدها هم ازشون طرفداری می کردن.

ادامه مطلب...

کلمات کلیدی : قصه 9دی پس از سال ها...

Share |
-----------------------------------------------------------------------------------------------

هدفمندکردن یارانه‏ها سالها جزو آرزوها بود

هدفمندکردن یارانه‏ها امر مهم و سالها است که جزو آرزوها است، بنده در دولتهاى قبل، دو سه مرتبه کتبا و شفاها به دولتها گفته‏ام، منتها دنبال این نمى‏رفتند، ترجیح مى‏دادند که بماند.
‏فرازهایی از فرمایشات مقام معظم رهبری درباره طرح هدفمندکردن یارانه‏ها به شرح ذیل است:

 هدفمندکردن یارانه‏ها جزو آرزوها بود
از مسأله عدالت دست برندارید، این قضیه عدالت را دنبال کنید، مسأله فسادستیزى، حمایت از طبقات ضعیف، ساده‏زیستى، نگاه به مناطق دوردست و محروم، توجه به مشکلات گوناگون مردم (را دنبال کنید). این‏ها اصولى است که اگر رعایت بشود و بر این‏ها پاى فشرده بشود، هم خدا را راضى مى‏کند، هم مردم را از هر مسؤول و از هر نظامى خشنود و دلشاد مى‏کند. این‏ها را ادامه بدهید. ادامه مطلب...

کلمات کلیدی : هدفمندکردن یارانه‏ها سال‌ها جزو آرزوها بود

Share |
-----------------------------------------------------------------------------------------------

ابن زبیر؛ سکولار صدر اسلام

سکولاریسم؛ همان که آنکه جدایی دین از سیاست است و دین را امری فردی می داند مقوله ای نیست که از صده های اخیر به ما ارث رسیده باشد. به اجمال یادآوری می شود در طول تاریخ سکولاریسم به علت پاره ای معارضات منافع شخصی و مذهبی هماره مورد تأکید دین گریزان بوده است.

 

جدایی دین از سیاست و فردی پنداری دین به طوری که دین در اداره جامعه نقشی ندارد ظرافتی دارد چون مار خوش خط و خال که در ظاهر بسیار زیبا و در باطن بسیار خطرناک است. زیبایی سکولاریسم آن است که افراد را دین خود تشویق می کند اما نه دین اجتماعی؛ بلکه دین فردی که اینجا آغاز و شروع تعاریف حریم خصوصی و تشخیص خود است. فردی شدن دین به همین جا ختک نمی شود، بلکه تفسیر به رأی و فهم از دین با عقل خود از مصیبت های تبعی آن است. و اینها با مدنی الطبع بودن انسان در تعارض است. چرا گه انسان میل به زندگی اجتماعی دارد و با این نگاه به دین بخش بزرگی از فلسفه حیات بشری به انزوا می رود.

بنابراین سکولاریسم مورد توجه تنها کسانی است که از همین رهگذر در پی کسب منافع دنیوی خود هستند که با پا نهادن دین به عرصه زندگی اجتماعی مفاهیمی چون عدالت، مساوات، برابری، حق شهروندی، منافع جمع و...همه آنها مورد سؤال قرار می گیرد.

همه اینها را چه در دنیای مدعی دموکراسی امروز که افتخار خود را سکولاریسم می داند می بینیم. سعی فراوان در به انزوا کشاندن مسلمانان و بلکه دین داران، مخالفت با ورود بانوان با حجاب به عرصه های اجتماعی، احترام قائل شدن برای هر دین و آئین ولو جعلی و خرافی، دم زدن از تمدن ها و... همه نشان هایی از همین سکولاریسم است.

در گذشته حتی در میان مسلمانان نیز این پدیده شوم پدیدار گشت و در جامعه بعد النبی(ص) این خصلت هر چند با ظواهر اسلامی به روش های گوناگون از قبیل خشم و اجبار خلفاء و چه با تن آسایی و بی بصیرتی اصحاب رسول(ص) و مسلمانان سطحی نگر از خوارج و پیمان شکنان به چشم خورد.در قسمت اخیر مختارنامه هم همین مفهوم از زبان عبدالله ابن زبیر خطاب به مسلم شنیده شد که « من با دیانت یزید مشکل دارم نه با سیاست آن».

این در حقیقت تفکیک قائل شدن برای سیاست و دیانت است و این یعنی همان سکولاریسم دنیای امروز. دنیای آنروز و جهان اسلام آن زمان نیز تحت سیطره و فرمانروایی کسانی چون ابن ابن مرجانه ها و ابن زبیرها قرار گرفت که تأویلی بر آمد که مشکل دیانت یزید است نه سیاست او. و لذا با بی بصیرتی مشکل در میمون بازی، خمر شرب، میگساری و لعو و لعب یزید دیده می شد نه در اداره ننگین، مرگبار، خفقان و رقت بار وضعیت اجتماعی.

به هر حال این مرتبه از دین گریزی و دنیازدگی که آن را سکولاریسم می گوییم در ابن زبیرهای آن روز بوده و امروز نیز می تواند ابن زبیرهای دیگری همین تعبیر را بلغور کنند؛ که البته در فتنه88 این کردند. و جالب است فرمایش حضرت علی علیه السلام که فرمود: « زبیر همواره با مود تا اینکه فرزند نامبارکش عبدالله به سن جوانی رسید.»



کلمات کلیدی : ابن زبیر؛ سکولار صدر اسلام
Share |
-----------------------------------------------------------------------------------------------
   1   2      >