شیخ فتنه لبنان کیست؟
شیخ فتنه لبنان کیست؟
شیخ "احمد الاسیر" شیخ تندروی سلفی و امام جماعت مسجد "بلال بن رباح" در شرق شهر صیدا در جنوب لبنان است. وی که در سال 1968، از پدری سنی و مادری شیعه، در شهر صیدا متولد شده، درس دینی خود
را در دانشکدهی شریعت وابسته به دارالفتوای اهل سنت لبنان گذرانده و دارای مدرک لیسانس در علوم دینی است. قبل از سال 2011، این شخص که ظاهری همانند شیوخ سلفی دارد، امام جماعت مسجدی نه چندان بزرگ به نام صحابی گرانقدر، بلال بن رباح، در شهر صیدا بود که چندی پیش، مفتی اهل سنت صیدا وی را از امامت مسجد بلال بن رباح برکنار کرد، اما وی ضمن اعتراف به ارتباط با منابع مالی بیگانه، از پذیرش حکم مفتی صیدا سر باز زد و در سخنانی گستاخانه مدعی شد که مسجد وی تحت نظر مفتی صیدا قرار ندارد، زیرا منابع مالی آن از خارج لبنان تامین میشود.این فرد از حدود یک سال گذشته با حمایت غیر مستقیم غرب و جریان هوادار غرب در این کشور تحرک خود را آغاز کرده است.
ادامه مطلب...
کلمات کلیدی : شیخ فتنه لبنان کیست؟
سردار، مهماندارهایش و شبکه ماهوارهایاش با هم رفتنی
به گزارش تهران پرس رویانیان که ظاهرا توانسته بود شرایط مالی خوبی برا ی تیم فراهم کند ولی هرگز نتوانست با این همه هزینه هنگفت نتیجه مطلوب هواداران را کسب کند. قراردادهای آنچنانی با بازیکنان و سایر هزینه های میلیاردی نتوانست سردار را در این تیم موفق کند و نشان داد که پول برای مدیریت کافی نیست!
رویانیان که این روزها سودای راه اندازی شبکه ماهواره ای پرسپولیس و هوا کردن هواپیمای اختصاصی این تیم را داشت ناگهان از این تیم برکنار شد تا نتواند برنامه های اقتصادی خود را ادامه دهد! برنامه هایی که به گفته کارشناسان فقط یک پروپاگاندای غیر حرفه ای برای تهییج افکار عمومی بود. البته رویانیان همچنان دوست دارد در کنار پرسپولیس باشد حتی بعنوان یک عضو هیات مدیره و بعنوان مسئول اقتصادی باشگاه، امری که ظاهرا غیر ممکن است و مسئولان وزارت ورزش کمر به عزل 100 در صدی سردار از پرسپولیس دارند!
برنامه های اقتصادی - نمایشی پرسپولیس نظیر هواپیمای اختصاصی و شبکه ماهواره ای و پارکینگ پورشه و شرکت واردات خودرو و .... که توسط رویانیان انجام شده و ظاهرا سود خاصی هم برای باشگاه نداشته توسط مدیر عامل جدید پیگیری نخواهد شد!
تصاویر زیر آخرین برنامه های رویانیان برای پرسپولیس بود!
ادامه تصاویر...
کلمات کلیدی : سردار، مهماندارهایش و شبکه ماهوارهایاش با هم رفتنی
دولت آینده؛ سیاسی یا اقتصادی!؟
انتخابات 24 خرداد با تمام فراز و فرودهایش پایان یافت و عنوان حماسه سیاسی برای این انتخابات به ثبت رسید. سوال این است که دولت برآمده از انتخابات 24 خرداد با عنوان حماسه سیاسی، دارای کدام یک از رویکرهای سیاسی یا اقتصادی خواهد بود؟ البته هر دولتی براساس وظایف قانونی و نیازهای عمومی، در تمامی حوزه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، علمی و... ورود خواهد داشت، لکن سوال مذکور به دنبال جست وجوی رویکرد غالب است.
برای نمونه، رویکرد غالب در دولت هشت ساله آقای هاشمی رفسنجانی طی سال های 68 تا 76، یک رویکرد اقتصادی بود و بر همین اساس دولت ایشان، دولت سازندگی نام گرفت. در دولت هشت ساله آقای خاتمی طی سال های 76 تا 84، رویکرد سیاسی مورد توجه بود و بر همین اساس، شعارهایی چون جامعه مدنی، توسعه سیاسی و اصلاحات مطرح شد. دولت اصلاحات، بر توسعه سیاسی تمرکز داشت و مجلسی که اکثریت آن در اختیار اصلاح طلبان بود، مجلس اصلاحات نام گرفت. اصلاح طلبان با صراحت هر چه تمام مشکلات اصلی کشور را سیاسی دانستند و بر همین اساس با رویکردی سیاسی، به دنبال توسعه سیاسی بودند. با توجه به رویکردهای دولت های پیشین، اکنون نگاه ها متوجه دولت آقای دکتر روحانی خواهد بود که ایشان با کدام رویکرد اعضای کابینه اش را انتخاب می کند. به نظر می رسد دو عامل مهم در تعیین رویکرد غالب دولت آینده با جهت گیری های متفاوت تأثیرگذار است.
ادامه مطلب...
کلمات کلیدی : دولت آینده؛ سیاسی یا اقتصادی!؟
اینفوگرافیک | اوج حماسه
شش نکته رهبر انقلاب اسلامی در پیام به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری یازدهم خطاب به آحاد ملت و رئیسجمهور منتخب.
کلمات کلیدی : اینفوگرافیک | اوج حماسه
پیروزی «روحانی» سند پیروزی ماست
یکم- 22 خرداد 1388: صندوقها آرا را در آغوش میگیرند و باز پس دادنشان یعنی شمارش نوشتهها و رویت کردن آنچه که در ذهن ملت میگذرد و بیرون آمدن نام یک نفر! جمهور مردم کسی را برگزیده که به مذاق برخیها خوش نمیآید و این بهانهای است برای بنا نهادن خشت اول دیواری که کج است پس تا ثریا کج میرود.
قمار میکنند با هرآنچه که دارند و نشان میدهند تنها سیاست باز نیستند که قمار بازی میتواند روی دیگر سیاست بازی باشد. هرجا که بازی است بیهودگی هم هست و سیاست بازان قماربازان قهاری هم میشوند، این است که بازی در میآورند که زندگی و مردم و جمهوریت برایشان بازیای بیش نیست. اما میز قمار رقیب میخواهد و رقیبی نیست، پس با خودشان قمار میکنند و چون زنگیان مست هل من مبارز میطلبند و با هر آشوب فریاد میزنند بازی اشکنک داره سر شکستنک داره! همه چیز برایشان بازی است و بازی برد و باخت دارد و آنها علی رغم بازی گریشان قواعد را نمیدانند.
با رقیب که میبازند «ت ق ل ب» بهانه میشود اما باخت بیرقیبشان بر سر میز قمار توجیهی ندارد؛ زدهاند و شکستهاند و هزینه کردهاند و هزینه ساختهاند و آبرو را ریختهاند و دیگر هیچ.
ادامه مطلب...
کلمات کلیدی : پیروزی «روحانی» سند پیروزی ماست