نقش نظام سلطه در جنگ تحمیلی هشت ساله(2)
«چالش اصلی، مقابله نظام سلطه با پیام شوقآفرین انقلاب اسلامی، یعنی خودداری از ظلم و مظلوم واقع شدن است». حضرت امام خامنهای(مدظلهالعالی)
اشاره:
گرچه محاکمهکنترل شده و اعدام صدام حسین، رئیسجمهور معدوم دولت بعثی عراق در شرایط اشغال آن کشور توسط آمریکا اسرار مهمی از جنگ را به خاک سپرد و مجال اعتراف وی به واقعیتهای شوم دخیل در این جنایت بزرگ تاریخی را گرفت، اما مروری بر رفتار آمریکاییها در دوران جنگ تحمیلی سند گویایی از مداخله و همراهی آنان به نفع صدام و علیه مردم و کشور اسلامی عزیزمان بوده که مرور آن در ایامی که مصادف با بزرگداشت هفته دفاع مقدس و پاسداشت رشادتها و ایثارگریهای شهدا، جانبازان و رزمندگان عزیز است، با توجه به خط جدید آمریکا در برخورد با نظام مقدس اسلامی میتواند درس آفرین و عبرت آموز باشد.
به ویژه آن که امروز نیز پیچیدگی شرایط و فشارهای ناشی از تحریم برخی از محافل سیاسی را به ضرورت نرمش در برابر آمریکا و پذیرش آن به عنوان یک قدرت برتر متقاعد ساخته و از توجه به ماهیت سلطهجویانه و دشمنی عمیق و ذاتی او با انقلاب و نظام جمهوری اسلامی غافل کرده است.
د: جنایت در حمایت از جنایتکار
از نگاه حامیان صدام مزیت جمهوری اسلامی ایران در جنگ تکیه بر امواج انسانی و رزمندگان شجاع و جسوری بود که با تکیه بر ایمان و انگیزهی درونی، موازنه را به نفع خود تغییر داده بودند. از این رو باید اقداماتی برای مقابله با این امواج صورت میگرفت که آمریکاییها با تجزیه و تحلیل اطلاعات جمعآوری شده از میدان جنگ و پیروزیهای رزمندگان اسلام به آن رسیده بودند. برای نیل به چنین هدفی چند اقدام در دستور کار قرار گرفت:
ادامه مطلب...
کلمات کلیدی : نقش نظام سلطه در جنگ تحمیلی هشت ساله(2)