پیامبر اسلام طرفدار دانش بود
- ما بر پایهی مبانی و زیربناهای علمی، درک می کنیم که خداوند شامل همهی اسماء و صفات در آفرینش است و وظیفهای که پیش روی ماست این است که در پی کشف، ومتجلی نمودنِ اسامی و صفات متعالیاش باشیم.
متن پاسخ علی استون به نامه طلبه حوزه علمیه قم به این شرح است:
بنام خدا
آقای آقایی عزیز
بابت وقت زیادی که در گرد هم آوردنِ و تدوین این اطلاعات صرف کرده اید از شما بسیار سپاسگزارم.
اطلاعاتی که من به عنوان یک عضو جدیدِ جامعه ی مسلمانان به آن نیاز دارم.
روشن است که فکر زیادی روی محتوا و نوشتهها گذاردهاید؛ به ویژه اینکه اطلاع دارم که فرهنگ اسلام در زمینه های علمی و اطلاعات فرهنگی بسیار غنی است. بنابراین کاری که شما انجام داده اید کار آسان و کوچکی نبوده است. بنده از تلاش شما قدردانی کرده و می خواهم عرض کنم که شما در هدف تان – که همانا آگاهی بخشی به من بوده است - موفق شده اید.
تمام اطلاعاتی را که ارایه شده بود مفید و جالب یافتم وباز هم، به خاطر وقت و تلاش زیادی که صرف کرده اید از شما تشکر می کنم.
آنچه مرا مجذوب اسلام می کندجایگاه رفیع دانش در آن است، چنانکه پیامبر اسلام طرفدار دانش بود وقرآن مجید میفرماید همه ی دانشها از ان خداست.
هرگاه دانش، هنر و معنوی در درون هر فردی به هم درآمیزد یک ساختارقویِ درونی ایجاد خواهد کرد.
پیامبر عزیز ما فرمود: برای شناخت خداوند(وجود کل) در آغاز باید خودتان رابشناسید. و این بدان معناست که می بایست بر بر محدودیت های خودغلبه کنیم تا قادر به بروز دادن توانمندی های نهفته در درونِ خود باشیم.
ما بر پایهی مبانی و زیربناهای علمی، درک می کنیم که خداوند شامل همهی اسماء و صفات در آفرینش است و وظیفهای که پیش روی ماست این است که در پی کشف، و متجلی نمودنِ اسامی و صفات متعالیاش باشیم.
خداوند ما را در رسیدن به این امر و بهره گرفتن از این دانسته ها یاری نماید.انشاءالله
برای درک یگانگی در آفرینش موجودات و نقش آنها و نیز درک هدف این زندگی، پذیرش (اسلام) یک ضرورت است
به همین دلیل است که ما به عنوان یک مسلمان باید به کل حیات احترام بگذاریم.
یک بار، عارفی، اسلام را برای من شرح داد، و گفت که خدا از هر چیزی که تا کنون ممکن است تصور کرده باشی بزرگتر است.
حضرت رسول (ص) ، پیام آورِ عشق و دانش بود.
حضرت فاطمه (س) به نمایندگی از زنان، نمونه ی یک زن کامل را ارایه نمود.
امام علی (ع) آمد تا از سوی ما شفیع شود.
امام حسین (ع) عدالت را مطرح می کند.
و حضرت مهدی (عج) نشان دهنده ی جنبه های پنهان ( و نهفته)در وجودِ ما است..
من آمده ام تا درک کنم هر یک از 12 ائمه، جنبه های خاصی از (وجودِ) ما را، برایمان مطرح کردند. و به این ترتیب ما را دریافتنِ هدف و مقصود ازاین زندگی،یاری می کنند. انشاءالله
برای من این امکان وجود دارد که با کمک دوستانِ خود در ایران و آمریکا، پلی بزنیم تا برخی از سوء تفاهمات که موجب انشقاق میان شرق و غرب شده است را برطرف کنیم. آشکار است که سوء تفاهم ها به طور فزاینده ایدر حال رشد هستند.
و این روند ادامه خواهد یافت تا زمانی که آنان که در غرب هستند، درک کنند که به چه دلیل پیامبر (ص) چنین جایگاه رفیعی را در قلب مسلمانان تسخیر نموده است.
او نشان دهنده ی مظاهرِ عشق، عقل و دانش بر روی زمین، است. از این رو اهانت به او توهین به مبانی انسانی است که همه ی ما را با هم متحد می سازد.
امیدواریم از طریق هنر و سینما، این آرمان های متعالی را به اشتراک بگذاریم و از تفرقه ی بیشتر در درون خانواده ی بشری جلوگیری کنیم.
خداوند شما را حفظ کند و برکت دهد.
برادر شما - شان علی استون
گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حاکی است، چندی پیش امید آقایی جلیانی از طلاب حوزه علمیه قم و مؤلف کتاب اخلاق کریمان در نامه ای به(علی استون) بازیگر تازه مسلمان آمریکایی خطاب به وی تاکید کرده بود: اسلام دین رحمت و مودت است و دعوت به جهاد به معنای دعوت به خدا و آخرت و عدالت و مبارزه با استکبار و ظلم و جنایت بر علیه بشریت است، جهاد برای دفاع از حقوق بشر واقعی است و نه ادعایی و اسلام در هیچ موردی دیگران را دعوت به جنگ امپریالیستی و توسعهطلبانه نکرده است.
در نامه این طلبه حوزه علمیه قم به بازیگر تازه مسلمان شده آمریکایی آمده بود: شما می توانید حجت خدا باشید اگر بر گفته و اعتقاد خود پایدار و در برابر تهمت ها، فشارها، تهدیدها، تطمیع ها و محدودیتهایی که مطمئنا از این پس برایتان پیش خواهد آمد، محکم و استوار بمانید
کلمات کلیدی : پیامبر اسلام طرفدار دانش بود