تلویزیون محبوب ترین رسانه (بخش اول) - رهپویان
سفارش تبلیغ

تلویزیون محبوب ترین رسانه (بخش اول)

1.تولد تلویزیون
تاریخ تلویزیون خیلی قدیمی تر از آن است که از آن یاد می شود. در سال 1884یک آزمایشگر به نام پل نیکوف با صفحه چرخانی که تعداد سوراخ ریز به شکل مارپیچ بر روی آن تعبیه شده بود همراه یک منبع نور خواص بدیعی را به نمایش گذاشت.
رج کردن یا جاروب کردن مانند سطر سطر خواندن متن روشی بود که وی ابداع کرد. این پدیده و ابداع به وسیله تولید پالس هایی توسط سیم منتقل شد که به وسیله آن تصویر منتقل می شد.
این وسیله جدید توسط آگهی ها به سرعت مورد پشتیبانی قرار گرفت. اوایل 1920 شرکت هایی نظیر جنرال الکتریک و RCA بودجه هایی برای آزمایش سیستم های تلویزیونی اختصاص دادند و شرکت های دیگر به سرعت آز آن پیروی کردند. جنرال الکتریک نیز مخترعی به نام ارنست الکساندر را استخدام کرد که فقط در مورد تلویزیون کار کند.

2.توسعه یک سیستم الکترونیکی (تلویزیون)
    برجسته ترین مخترعی که نقش کلیدی در توسعه فناوری الکترونیک تلویزیون بازی کرد شاگردی لاغر اندام به نام فیلو تی فارنزورث از مدرسه ای دور افتاده در یکی از آبادی های کوچک ایالتی از آمریکا بود.
    وی در نوجوانی شروع به مطالعه الکتریسیته کرد. در سال 1992 معلم علوم خود را از طراحی مداری در مورد ارسال و دریافت تصاویر متحرک از طریق امواج رادیویی شگفت زده کرد. او با مطالعات فراوان به این نتیجه رسید که برای جاروب کردن سریع و افقی تصویر به تجهیزات الکترونیکی نیاز است.
    همزمان با فیلو، ولادیمیر زورکین روسی برای شرکت وستینگهاوس به آمریکا آمد. وی نیز مانند فیلو معتقد بود برای جاروب کردن تصویر نیاز به تجهیزات الکترونیکی است. او در سال 1927 توانست اختراع مربوط به ارسال و دریافت تصاویر متحرک را تکمیل کند.
    ولادیمیر برای ثبت رسمی اولین تلویزیون الکترونیکی به مقامات رسمی مراجعه کرد. این اقدام سرو صدای زیادی را بر انگیخت. شرکت های بزرگ رادیویی کاملاً یکه خورده و متعصب شدند که یک جوان ناشناس چگونه توانست چنین سیستمی را طراحی کرده و بسازد. در حالی که شرکت های بزرگی مانند وسینگهاوس و RCA و... بودجه های هنگفتی را صرف این کار کرده بودند. البته زورکین نیز چند عنصر حساس و مهم در سیستم تلویزیون اختراع کرد؛ مانند لامپ تصویر الکترونیکی، دروبین الکترنیکی و...



کلمات کلیدی :
Share |
-----------------------------------------------------------------------------------------------